06-guto-hothot

The property was chosen after about 9 months of intensive research. Located in downtown São Paulo, the charming two-story building was completely abandoned for nearly two decades and fit perfectly the numerous requirements to house the HOT HOT project.

 

The facade of the club received no intervention, highlighting the very action of time in the building, with its dilapidated appearance and graffiti.  A 20 meters long tunnel of light connects the outside world and the HOT HOT universe.

On the second floor we have the lounge, bar, cloakroom and restrooms. A graphic pattern based on the 70′s, with an optical effect has been especially designed for this space. This pattern strikingly displays the color chart of the club, which varies between royal blue, cherry, orange, golden yellow and olive green. Also inspired in Panton, 3 huge mother of pearl light fixtures highlight the bar. 

On the ground floor are the dance floor, another bar, restrooms, VIP lounge and dressing room. The focus is on the dance floor with its innovative and unique Funktion One sound system. The light is provided by huge LED displays, which unfold through the entire ceiling, and enters the staircase area and the lounge upstairs, like a living organism. High technology and peeling walls, beams and roof merge in this environment, emphasizing the proposed project. The restrooms on this floor provide a different experience, with concrete elements, color and special lighting.

This project presents the sensuous and sensory universe of HOT HOT, in a unique experience for electronic music lovers.

Designed by Estudio Guto Requena